Links of rechts

Hieronder komen links die je zeker eens bekeken moet hebben, als het uit komt.

Algemeen
Nederlands ministerie van buitenlandse zaken: www.minbuza.nl
Wisselkoersen omrekenen: www.wisselkoers.nl/koers_converter.aspx
Informatie over vaccinaties: www.vaccinatiecentrum.nl, www.gezondopreis.com

Reissites
www.aroundtheglobe.nl
www.lonelyplanet.nl
www.reisbijbel.nl
www.joho.nl

Festivals
Luchtballonfestival in Alberquerque (USA): www.balloonfiesta.com

Vrijwilligerswerk
www.alloutafrica.com ; Deze vrijwilligersorganisatie zijn we tegengekomen in ons hostel in Hout Bay. We hebben we verder niets mee gedaan, maar het zag er prima uit met enthousiaste begeleiding. 

http://www.acodo.org/ ; Een project in Cambodja, Siem Reap voor weeskinderen en kinderen met ouders die niet voor ze kunnen zorgen. Zowel wonen, leren en ontspanning krijgen ze hier. Uit verhalen lijkt het ons een prachtig project, we willen er ook zeker een kijkje gaan nemen!

http://www.kindertehuisbukitlawang.nl/ ; Een project op Sumatra, Indonesie voor weeskinderen of kinderen met ouders die niet voor ze kunnen zorgen. Na de overstromingen in 2003 zijn er kinderen achtergebleven zonder familie. Zij leven nu in het kindertehuis, kinderen met familie verblijven zoveel mogelijk bij hun familie, maar worden financieel ondersteund door het kindertehuis.  Een prachtig opgezet tehuis dat probeert zelfstandig te kunnen worden.

www.tasikoki.org ; Een Wildlife Rescue Centre in Sulawesi (Indonesie) voor dieren die illegaal gevangen zijn. Het centrum probeert de dieren weer terug te zetten in de natuur, maar door corruptie bij de overheid en hoge kosten gaat dit moeizaam.

Andere reizigerssites

Reacties zijn gesloten.