Hoe sponsor je Koen?

De stappen om Koen te sponsoren

Stap 1: Verzin een opdracht en zet hier een beloning tegenover.
Dit kan van alles zijn: maak een foto van Koen op de Chinese muur, in een riksja of met een olifant. Een langlopende opdracht mag natuurlijk ook, bijvoorbeeld maak in 6 verschillende landen een foto van Koen met een typisch gerecht uit dat land. Het is voor Koen wel fijn als de opdracht uit te voeren is en ook enigszins op de route ligt. Kijk hier voor de opdrachten die al zijn gegeven en uitgevoerd.

Stap 2: Opdracht geven
Heb je een leuke opdracht verzonnen? Stuur dan de opdracht in via koendewereldrond@gmail.com.
Vermeld hierbij duidelijk je naam, e-mailadres, de opdracht en de beloning die hier tegenover staat.

Stap 3: Geld overmaken
Is de opdracht gelukt of vind je dat Koen zo goed zijn best heeft gedaan dat je je geld wilt overmaken? Koen heeft zijn financiële zaken bij Rhianne onder gebracht. Je kunt je donaties dan ook storten op rekeningnummer 8861151 t.n.v. R.D. Lops te Nieuwegein. Vermeld wel duidelijk de naam van Koen en zijn opdracht.

Besteding van het geld
Koen zal samen met ons gedurende de reis nauwkeurig bij houden waar het gesponsorde geld aan besteed wordt.  We willen het geld vooral omzetten in spullen, zodat we zeker weten dat het geld wordt besteed, aan dat waar echt behoefte aan is. Een aantal voorbeelden zijn: schoolspullen, luiers, waterleidingen, kleding, etc….

Als iemand een goed idee heeft van een project waar we langs kunnen gaan horen we dit graag!

Hier houden we bij waar we het geld aan uit hebben gegeven.

Gewoon geld sponsoren mag natuurlijk ook!
Wanneer je dat wilt krijg je een eervolle vermelding op de sponsorpagina.

Reacties zijn gesloten.